в Разширено 

Преглед на въпрос

НачалоПреглед на въпрос:
Вход

ТОВА ПИРАМИДА ЛИ Е.МОЛЯ ЗА ВАШИЯТ СЪВЕТ

Надомно ми предлагат:0902


Честит рожден ден!
Производството на покани и честитки – прави се надомно и също може да се започне без капитал – от 0.


Такса: 11.91 лв.

=======================================================
Предложение № 67081 - 1362


Ще Ви разкажа за 1074.50 лв., които изкарах от 31 юли до 10 август, само за 10 дни, „работейки“ от ... плажа,
с един телефон в ръка! Хем почивка, хем пари!
И това се повтаря вече 5-а година. Сигурен съм, че и Вие ще го правите още от следващия ден, надомно, печелейки за същото време до 40% от тези пари.
Ще Ви науча как!


Такса: 9.65 лв.
=======================================================
Горното предложение може да заявите, като изпратите
посочената такса /9,65 лв./ с обикновен /не телеграфен/

Пощенски запис до Димитър Ламбов Енчев- управител, ПК 284 6000 Стара Загора.

или

Банков превод по с/ка iBAN: BG34 PRCB9230 1001701516, BIC код: PRCBBGSF, Прокредитбанк - Стара Загора, за Димитър Ламбов Енчев.

и се обадете веднага за преведената сума на 0888/428-240 или
042/639-239 (от 10 до 12 ч и от 14 до 18 ч)

Платежният документ, според ЗЗД, непременно ни задължава да изпълним заявката Ви, а квитанцията от него ще Ви служи като доказателство за поръчка.
....................................................................................................................
* Изпълняваме поръчката Ви до 10 работни дни от получаване на таксата. За 12 години нямаме нито един случай на неизпълнена заявка.

=======================================================
Ако е необходимо, звъннете за допълнителни справки на: 0888/428240 или на 042/639239 (от 10 до 12 ч. и от 14 до 18 ч.)
=======================================================

Предложение № 67081 -
Познавате ли някой, който може да отговори? Помолете го за помощ
Отговори: 5
Подреди по: дата рейтинг
Снимка pit4o
12:45/24.01.2008
3.1 от възможни 5 с 13 глас(а) общо
"Пирамида" не е съвсем подходящо в случая, но все пак - това си е една много добре позната и доста стара схема, която направо ме учудва, че все още се използва.

Това което ще ти пратят като отговор, ще звучи горе долу така:
"Уважаеми/а ..... направете като мен, пускайте обяви и събирайте парички, а като отговор им пращайте текста който аз ви изпратих"

На варианта в който искат пари за започване на надомна работа - ще ви излъжат после и да купите материали от тях (на завишени цени) с обещание после да изкупят готовата продукция. Познайте какво става после .... няма изкупуване ;)

Като заключение, ще си позволя да кажа още 2 неща.
- не се връзвайте на обяви написани в подобен стил (особенно като ви искат пари)
- бързите е лесни начини за печелене на пари са отдавна известни и повечето ги има в една книжка наречена "Наказателен кодекс" :)
Вашето мнение:
Снимка mhjh
18:16/25.01.2008
2.3 от възможни 5 с 7 глас(а) общо
Здравеи,еджа ли е пирамида но според мен със сигурност мамят,не се хва6таи на подобни не6та,пари не се изкарват така лесно!!
Вашето мнение:
Снимка ficaka
11:05/08.02.2008
1 от възможни 5 с 8 глас(а) общо
Аз търся ли си работа видя ли във вестника надомно 1000+ лв дрън дрън дрън направо я анатемосвам и продължавам нататъка ;) пълни простотии са тва
Вашето мнение:
Снимка vuzell
14:17/23.03.2009
5 от възможни 5 с 1 глас(а) общо
Защо да е пирамида??
Какво чудно има в това да произвеждате (че даже и надомно) покани за свадби, рожденни дни, сбирки на партии, випусници - хората си порлъчват - вие произвеждате - те си плащат. Къде е тук пирамидата. Аз лично го правя от 1992 година насам. Компютър, принтер - съвсем елементарни програми, малко картони и хартии (има ги навсякъде) и печелите.
Или както казва един известен синдикалист - На кривата ракета космоса й пречи.
Така се правят и покани, и визитки, и стикери, и некролози, и рабат карти, и медицински картони, и баджове за посетители, и какво ли не още. Каква пирамида има в производството на едни визтки???
Човек като чете форумите, се чуди как е възможно толкова много простотия да се разхожда наоколо :))
Друг е въпроса ако ти не знаеш как да произведеш нещо такова, е тогава ще си платиш да те научат.
А защо не ги знаеш тези елементарни неща - сърди се на училището, което те е "учило". Тях питай защо не можеш. Тях дай на наказателния кодекс - че са ти загубили 12 години за нищо - за да седиш безработен.
И да речеш, че става дума за нещо тайнствено, скрито ...
Въпросът е съвсем ясен - ако ти трябват визитки (или там каквото е) или си ги произвеждаш сам, или си ги поръчваш на някой друг.
Все едно някой малоумен да те пита "магазина за хляб да не е пирамида?"
Ами пирамида е и то по закон. Всяка една фирма е пирамида - начело стои управител, след него са заместниците, после началниците на отдели, бригади ...
Даже Правителството вземи - и то е пирамида - премиер, заместници, министри, заместници, отдели , агенции
Както казах вече - на крива ракета космоса й пречи
Вашето мнение:
Снимка jambol
23:19/27.03.2009
Няма
Тези хора много ми помогнаха. Навремето Ямбол се беше прочул с едни неуредици по надомно изготвяне на подаръчни торбички. Нормата беше 2000 торбички наден (от тъмно до тъмно), заплащането 0,5 (половин) стотинка на торбичка (от тези по-малките), а като дойдеше време да ми плащат - елате утре, елате след седмица, още не са ми платили, чакам всеки момент да ми дойдат едни пари....
Тогава попаднах на една от техните обяви и даже си уговорих среща на място. Доста човешки се отнесоха и доста ми отвориха очите. Но за да не ви оттегчавам - предложиха ми сама да си организирам работата. В първия момент ми настръхна косата - регистрации, декларации, данъци, осигуровки ... Но пък изгодата беше 50 пъти!!! Една торбичка тогава беше 25 стотинки (ако аз си я реализирам директно). Оказа се, че има начин и хартията да ми бъде безплатна. Светнаха ме, че даже не е необходимо и фирма да си правя - можело като самоосигуряващ се. И най-накрая спрях да се утрепвам от работа - научиха ме да работя навързано - с каталог. Отивам при клиента с каталога (особено преди празниците Св. Валентин, 8 март, Баба Марта... - гледам мострите да са според празника) - магазини за подаръци, книжарници, за луксозно бельо, за парфюмерия ... И първо приемам поръчки - 50 на единия, 120 на другия ... - не им трябват хиляди. На другия ден подкарвам торбичките (кой колкото е поръчал) и ги разнасям. Хората си плащат веднага. А на ден не ми се налага да правя повече от 300 - 500 бройки.
Сега една средна торбичка е 40 стотинки, а тези - големите за цял костюм са по 2,50 - 2,70 лв
Не че се оплаквам от предишната си работа, но сега сметката ми излиза 15 пъти по-добре за 3 пъти по-малко работа. И споделям всичко това без да ме е страх от конкуренция, защото съм минала по този път и ЗНАМ, че ако не си бях платила онази нищожна такса, и до сега щях да им работя тъй, че и до тоалетната да не мога да отида.
Не искам никого да съдя, но и не мога да си кривя душата. Когато човек работи с ум, не се налага да се утрепва от работа или да дрънка глупости по форумите, показвайки простотията си.
Вашето мнение:
Подобни въпроси:
Моля, използвайте системата за рейтинг. Вашето мнение е от значение!
Ако не сте намерили, каквото тъсите, можете да зададете Вашия въпрос тук
Задай въпрос
| Начална страница | Зала на славата | Регистрация | Вход | Правила за ползване | Политика за поверителност | Помощ | Контакти | RSS |